Gombos Katalin

Gombos Katalin

2014-ig pénzügyi területen dolgoztam, de már korábban megfogalmazódott bennem, hogy a személyiségemhez közelebb álló segítő szakmában szeretnék kiteljesedni.

Szociálpedagógusként 7 évet a szociális és gyermekvédelmi területen töltöttem el gyermekvédelmi referens munkakörben, majd szakmai osztályvezetőként. Munkám során betekintést nyertem az intézmények működésébe, a szociális ellátottak és a nevelésbe vett gyermekek életútjába, HEP-mentorként pedig a felzárkózási terület sokszínűségébe. 4 éven keresztül havi rendszerességgel élelmiszercsomagot osztottam a Kisbéri Járásban a rászoruló embereknek, és kisgyermekes családoknak.

Mivel az állami ellátórendszernek egy ponton túl már nincsenek adekvát válaszai a jelen kor kihívásaira, és a magyar társadalmat évek óta sújtó mentális epidémiára, ezért 25 év közszolgálat után döntöttem úgy, hogy a meglévő tudásomat, szakmai és élettapasztalatomat immáron más módon szeretném az emberek szolgálatába állítani. A pszichológia, a pedagógia, az egészségnevelés és a mentálhigiéné területén szerzett ismereteimet biofeedback és neurofeedback tréneri képesítéssel egészítettem ki, illetve az Indiai Nagykövetség orvosától megtanultam a tradicionális ayurvédikus Abhyanga masszázst is annak érdekében, hogy a hozzám fordulóknak minél komplexebb szolgáltatást tudjak biztosítani.

 • Tréneri végzettség

  2022 – Neurofeedback amplitúdó,

  2022 – Biofeedback

 • Alap Végzettség

  Szociálpedagógus, egészségnevelési specializációval

 • Egyéb képzettség

  Ayurvédikus abhyanga masszőr

 • Készülék

  NeXus-10 Mark II

 • Alkalmazott tréningek

  Amplitúdó tréning, légzőszervi, HRV és izomfeszültség biofeedback, stresszprofil készítés