Neurofeedback Egyesület - Horváth Eszter
 • Helyszín

  1055, Budapest, Balaton utca 22-24.

 • Email cím

  info@tudatosagy.hu

 • Telefonszám

  +3630/820-1889

Horváth Eszter

egyesületi alelnök

Eredeti végzettségem fizioterapeuta MSc. Azt tapasztaltam, hogy a beteg emberek testét meg lehet javítani, mint egy gépezetet, de ha a „vezérlőpult” az agy továbbra is hibás üzenetet küld a testnek, a betegség újra bekövetkezik. Tehát nem történik tényleges gyógyulás, csak tüneti kezelés. A bio és neurofeedback egy hiánypótló eleme lett a tevékenységemnek, egyszerű kondicionálással újratanítható az agy és a test funkciói, így tényleges és tartós változás állhat be.

Alap végzettségem mellett természetgyógyász tanulmányokat is folytattam, majd neurofeedback trénerként elsajátítottam az amplitúdó tréning, ILF és SCP tréning  és a biofeedback módszertanát. Ezen eljárások egyénre szabott kombinációját használom a sikeres gyógyulás érdekében. Kicsikkel és nagyokkal egyaránt foglalkozom. Lenyűgöz, hogy életkortól és problémától függetlenül központi idegrenszerünk optimalizálása, milyen fantasztikus változásokat eredményez.

Célom, hogy ez a módszer minél több területen létjogosultságot kapjon, így az emberek testükhöz közelebb kerülve, önmagukat taníthatják meg az egészségesebb és stresszmentesebb működésre.

Kolléganőmmel, Hullán Gabriellával úgy döntöttünk szeretnénk ezt a rendkívüli módszert hazánkban népszerűsíteni és a többi tréner kollégákat támogatni munkájukban. Így 2019 januárjában megalapítottuk az Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesületet, ezzel megerősítve a hazai biofeedback és neurofeedback közösséget.

Egyébb elérhetőségek: https://www.facebook.com/tudatosagy/

 • Tréneri végzettség

  2014 – Amplitúdó tréner

  2016 – ILF tréner

  2017 – SCP tréner

 • Alap Végzettség

  Fizioterapeuta MSc

 • Egyéb képzettség

  Kineziológus, természetgyógyász

 • Készülék

  Nexus 10, SCP, Biofeedback szett

 • Alkalmazott tréningek

  Amplitúdó tréning, Alfa-Theta tréning, SCP tréning, Teljes biofeedback – Stresszcontroll management