Neurofeedback Egyesület - Balanyi Attila

• Telefonszám

+3620/945-9492

Balanyi Attila

Balanyi Attila vagyok, neurofeedback tréninggel, segítőbeszélgetésekkel és szupervízióval foglalkozom.
Elakadásainkon való túllépés lehetősége önmagunkban található meg. Úgy vélem, agyunk karbantartása, edzése épp oly szükséges, mint a testünkre való odafigyelés vagy az érzelmeinkkel, mentális egészségünkkel való törődés. Nagyon fontos, hogy tiszta tudatállapotunkban felelősségteljesen tudjunk dönteni életünkről és ezért mindent megtegyünk.
Évekkel ezelőtt magam is átéltem egy nehéz élethelyzetet. Nem volt elég erőm hozzá, hogy egymagam leküzdjem, de az élet elém tárt egy lehetőséget: megláthattam az élhető élet útját. Mai napig nagyon hálás vagyok mindazoknak, akik segítségemre voltak, akik mellettem álltak, támogattak.
A tanulmányaimat célirányosan olyan irányban végeztem és a mai napig végzem, amely segít abban, hogy minél hatékonyabban tudjak támogatni és segíteni.
Elsősorban függőségekkel, stresszes tünetekkel, tanulási és alvási nehézségekkel küzdőkkel dolgozom.

További elérhetőségek:

2012 – Amplitúdó tréner