Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület

Neurofeedback Egyesület

Egyesületünk, 2019 januárjában alakult meg. Az alapítótagok célja egy olyan közösség építése melyben a kollégák szakmai kapcsolataikat bővíthetik, segíthetik egymást, megoszthatják sikereiket és tapasztalataikat. Szükség esetén tudnak egymásnak tanácsot adni vagy szaktanácsadóként problémaspecifikusan mentorálhatják egymást.

Mit nyújt az Egyesület?

Keretein belül félévente megrendezésre kerülő konferenciákon vendégelőadók és témaspecifikus előadások hivatottak segíteni mindannyiunk tudásának bővítését és folyamatos aktualizálását.

Igény esetén kisebb, probléma vagy témaspecifikus kerekasztali ülések, frissen végzett vagy újrakezdő kollégák számára gyakorlati workshopok, a honlap belső felületén pedig a tagok számára elérhető tudástár és fórum nyújt támogatást.

A holnapon fejlesztés alatt álló és folyamatosan bővülő  Trénerkereső segíti a klienseket, hogy megtalálhassák az Egyesület által ajánlott szakembereket.

Tevékenységünkkel célunk a módszertani gyakorlatokat egységesíteni szakmai ajánlásokkal, ezzel növelve hazánkban a biofeedback és neurofeedback módszerek színvonalát.

Hogyan lehetnék Egyesületi Tag?

Kedves Kolléga!
Az Egyesületünk a már végzett Neurofeedback/Biofeedback trénerek közösségét hivatott építeni, így belépéshez  Neurofeedback/Biofeedback tréneri végzettség szükséges.
Ha ezekkel rendelkezel, a következő eljárás során és az alábbi fájlokban tudod megadni a szükséges adataidat:

1. A tagsági díj

Alapvetően 1000Ft/hó az Egyesületi tagsági díj. Ennek költségét az adott év hátralevő szakaszára (tárgy hót is beleszámítva) az Egyesület bankszámlájára kérjük elutalni.

Befizetés:

Név: Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület ,

Számlaszám: 11600006-00000000-83899072

Közleménybe kérjük írja be: “Saját Név, 10.12 adomány”

2. Kérjük hogy töltsed ki az alábbi kérdőívet, ebben tudod feltölteni az eeg biofeedback képesítésedet illetve megadni az alap adataidat.
Ezek az elérhetőségeid a kollégák számára is elérhetőek lesznek a honlap belső, jelszóval védett felületén. (profilkép nem kötelező, de örülünk neki, könnyebb és bizalmat ébreszt a kollégák között, ha tudunk arcot társítani a névhez 🙂 továbbá a trénerkeresőben való külső szerepléshez szükséges is.
Ha ezek megvannak, rövidesen értesítünk a belépés kapcsán hogy milyen felületekre, hogyan tudsz belépni vagy kikerülni (pl.: trénerkereső) és megadjuk a szükséges felhasználóneved és jelszavadat.

Aktuális programok:

November 7. – Őszi  egésznapos konferencia – Budapest

Konferencia helyszín: Harmónia Palota, 1088 Budapest Múzeum utca 9.

A regisztrációhoz a felületet hamarosan megnyitjuk, addig érdeklődni az egyesület emailcímén lehet (obne.info@gmail.com)

Őszi OBNE konferencia

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékozódjon aktuális programjainkról

Neurofeedback Trénereknek

Ha szeretne fejlődni, egy független szakmai közösség keretein belül, iratkozzon fel hírlevelünkre, így első kézből értesülhet aktuális programjainkról és szakmai közösségünk tevékenységeiről.

Feliratkozom

Érdeklődőknek

Ha szeretne még többet megtudni a biofeedback és neurofeedback rendszerekről, szeretne tájékozódni legújabb cikkeinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre. Amennyiben bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk  a kapcsolatot.

Szeretnék értesülni az újdonságokoról