Új mérföldkő az OBNE életében

Alapításunk első éveiben azokra a trénerekre fókuszáltan működött az egyesületünk, akik szakmai vagy jogi támogatás reményében fordultak hozzánk. Munkánk során észrevettük, hogy feladatunk, érdekvédelmi tevékenységünk jóval több, ennél a feladatnál. A biofeedback és neurofeedback módszertant még mindig kevesen ismerik, és akik ismerik, sokszor ők is csak sötétben tapogatóznak. Ezért az elmúlt évben nyitottunk a tréningek iránt érdeklődő kliensek felé is (nyilvános konferenciákat szerveztünk) annak érdekében, hogy minél több kommunikációs csatornán elérhetővé váljanak az általunk képviselt módszertanról hiteles információk.

Az első, tapasztalatszerzéssel eltelt évek után azt is felismertük, hogy sokkal hatékonyabb a tevékenységünk, ha az általunk képviselt ügyben együttműködünk mindazokkal a szervezetekkel, akikkel közös céljaink vannak. Az évek során több cég és civil szervezet is segítette a programjaink és céljaink népszerűsítését, ezúton is köszönet érte mindenkinek!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a biofeedback és a neurofeedback szakma közösségének és tisztán átlátható működésének érdekében az Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület hivatalosan is együttműködési megállapodást kötött a Magyar Analitikus Neurofeedback és Biofeedback Társasággal és a MyNeuro Akadémiával (2 hazai tréner képző intézmény), melyben a résztvevő felek közös célként ismerik el, hogy az országban e szolgáltatási tevékenységet igénybe vevő kliensek, a képzéseken részt venni kívánó ügyfelek, valamint a már képzésekről kikerülő kollégák releváns, kompetens és következetes tájékoztatást kapjanak ezen szolgáltatási ág szakmai és etikai szabályairól.

Az Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület örömmel látja el minden érintett fél érdekvédelmét, forduljatok hozzánk bizalommal!

Az Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület örömmel látja el minden érintett fél érdekvédelmét, forduljatok hozzánk bizalommal!