Neurofeedback Egyesület - Melecski Júlia

Melecski Júlia

Melecski Júlia vagyok, gyógypedagógus, neurofeedback tréner és TSMT terapeuta. Évekkel ezelőtt magam is átélhettem, milyen kiszolgáltatott helyzetben van egy anya, ha gyermeke nem a nagykönyv szerint fejlődik, ráadásul senki sem találtam, aki tanácsot adott volna, így megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy én leszek az, aki segít – magunkon és másokon is.

Ennek hatására újra iskolapadba ültem és Győrben, tanulásban akadályozottak pedagógiája szakon alapdiplomát, majd az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai karán gyógypedagógiai terápia szakon mesterfokozatot szereztem. Tudásomat azóta is igyekszem folyamatosan gyarapítani, rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, tanfolyamokon.

A Kiwi fejlesztő központ vezetőjeként jelenleg Párkányban tevékenykedem, de Esztergom környékéről is szívesen fogadok gyermekeket.

A neurofeedback tanfolyamot 2016-ban végeztem el, ProComp2-es gépen dolgozom. Leginkább a figyelmi-, tanulási- és egyes beszédproblémák terén alkalmazom sikerrel a tréninget, ami rendkívül jól kombinálható más terápiákkal is. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Egyébb elérhetőség: https://www.facebook.com/Kiwiskill

 • Tréneri végzettség

  2016 – Amplitúdó tréner

 • Alap Végzettség

  Gyógypedagógus

 • Egyéb képzettség

  Tanulásban akadályozottak pedagógiája szak
  Msc – Gyógypedagógiai terápia
  TSMT terapeuta

 • Készülék

  ProComp 2

 • Alkalmazott tréningek

  Amplitúdó tréning