Neurofeedback Egyesület - Melecski Júlia

• Telefonszám

+421 944 487 996, +421 944 577 257

Melecski Júlia

Melecski Júlia vagyok, gyógypedagógus, neurofeedback tréner és TSMT terapeuta. Évekkel ezelőtt magam is átélhettem, milyen kiszolgáltatott helyzetben van egy anya, ha gyermeke nem a nagykönyv szerint fejlődik, ráadásul senki sem találtam, aki tanácsot adott volna, így megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy én leszek az, aki segít – magamon és másokon is.

Ezért újra iskolapadba ültem és Győrben, tanulásban akadályozottak pedagógiája szakon alapdiplomát, majd az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai karán gyógypedagógiai terápia szakon mesterfokozatot szereztem.

Az Artis Centrum fejlesztőház társalapítójaként Szlovákiában tevékenykedem – Párkányban és Komáromban –, de Esztergom és Komárom környékéről is látogatnak hozzánk gyermekek.

A neurofeedback tanfolyamot 2016-ban végeztem el, ProComp2-es gépen dolgozom. Leginkább a figyelmi-, tanulási- és egyes beszédproblémák terén alkalmazom sikerrel a tréninget, ami rendkívül jól kombinálható más terápiákkal is. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Egyébb elérhetőség:

2016 – Amplitúdó tréner