Karácsonyi Örömhír

Lassan 2 éve már, amikor először felmerült az Országos Biofeecback és Neurofeedback Független Egyesület életében, hogy a szakmában dolgozó trénerek érdekképviseletén túl, azoknak az érdeklődő klienseknek is tudjunk segítséget nyújtani, akik valami oknál fogva nem jutnak hiteles információhoz, kérdéseikkel el vannak akadva, netán anyagi okok miatt, de nem tudnak biofeedback vagy neurofeedback tréninget kezdeni.

Hosszú út áll még előttünk, de örömmel tudatjuk veletek, hogy a Fővárosi Törvényszék a jövőbeni céljainkkal összhangban, közhasznúvá nyilvánította szervezetünket! 2024-es évtől ennek megfelelően, olyan projekteket tervezünk indítani, ami kifejezetten a köz érdekeit szolgálja. Legyen szó

  • a felnőtt lakosság körében való életminőség javulásról (stresszkezelés, alvásminőség javítása, szorongásoldás) vagy
  • idegrendszeri fejlesztést igénylő gyermekekről (ADHD, figyelemzavar, autizmus, tanulási nehézségek), akiknek az egészségi állapotuk javításán keresztül a családi élet minősége is javulhat

Ezúton is kérjük és várjuk azoknak a partnereknek, támogatóknak a jelentkezését, akik hasonlóan fontosnak tartják a fenti célokért való törekvést és egyben a biofeedback és neurofeedback módszer népszerűsítésében is hathatós segítséggel szeretnének lenni.

Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület
Vezetőség

Az Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület örömmel látja el minden érintett fél érdekvédelmét, forduljatok hozzánk bizalommal!